Cazare

Pensiunea si Restaurant Forrás **

Adresa: 537060 Corund, Str. Principala, nr. 2/B, Județ Harghita, Romania
Mobil: 0040-745-381.672
Pensiune
Pensiunea şi Restaurantul Forrás (Izvoare) este localizat într-un cadru pitoresc la Corund, la 25 km de Odorheiu Secuiesc şi la 18 km de la Sovata. Curtea pensiunii se întinde până la liziera pădurii, oferindu-vă condiţii excelente de a petrece o vacanţa în mijlocul naturii într-o atmosferă caldă şi intimă la preţuri fără concurenţă. Din cauză că pensiunea este situată foarte avantajos geografic, ne dă oportunitatea să organizăm ture pentru oaspeţi nostri. În orice direcţie ne-aş duce, ne întâlnim cu frumuseţile uluitoare a Transilvaniei.
Departe de vârtejul oraşului oaspeţi sunt aşteptaţi cu camere confortabile, cu două, trei şi patru paturi, dotate cu baie, televizor color, conectare la cablu şi frigider.
Restaurantul Forrás alintă oaspeţi cu gastronomia tradiţională provenită din gospodăria proprie. Bucătarul şef pregăteşte fiecare meniu proaspăt ţinănd cont de dorinţele dumneavoastră speciale. În restaurantul, terasa şi barul pensiunii puteţi savura în condiţii încântătoare o gamă foarte variate de băuturi si mancaruri. Vă menţionăm că restaurantul are capacitate de 80 de locuri, terasa 25 locuri iar barul 30 de locuri. Suntem la dispoziţia Voastră şi la organizarea conferinţelor, recepţiilor, reuniunilor familiare şi a petrecerilor. Nivelul înalt de servire, devotamentul şi suportul personalului şi peisajul pitoresc vă garantează odihnă şi relaxare.
Număr de camere: 18
Număr de paturi: 44
Preț: 8 €/1 persoană

Număr de locuri pentru restaurant:
  • 35