Cazare

Pensiunea Melinda ***

Adresa: 537240 Praid, Str.Principala, Nr.177, Județ Harghita, Romania
Telefon: 004- 0740-504.305
Pensiune
Va invitam la Pensiunea Melinda, modernizat IN 2018, care este special amenajat pentru familii cu copii mici, dar unde nu se plictisesc nici copii mai mari si nici adultii. Asta datorita locului de joaca in spatiu verde (1000 mp) cu un carusel din lemn, leagane (6 bucati), balansoar, nisip, tobogan si o trambulina, o camera de joaca intr-o cladire separata si amenajata, totodata o masa ping-pong, o masa de fotbal, un mini biliard, un teren de fotbal si un lac de pesti amenajat frumos.
Pensiunea este bine situata, datorita panoramii spre Muntele de Sare, pe drumul spre Odorheiu Secuiesc. Este aproape de centrul satului, dar departe de zgomotul acestuia.
Asteptam oaspetii intr-o pensiune cu 6 camere (3 camere studio family + 1 apartament extra large + 2 camere de tip garsoniera) dispuse in felul urmator:
1. in cladirea centrala se afla 3 camere studio family, renovat IN 2018. Fiecare are un pat matrimonial si o canapea extensibila, pentru 4 persoane, cu bucatarie utilata - vase, tacamuri, plita cu inductie, hota, cuptor cu microunde, frigider - baie proprie, cu Tv color (catv).
2. Apartamentul, construit IN 2018, se afla intr-o alta cladire jos langa garsoniere, izolata perfect, decomandate, cu 3 paturi (pentru 4 persoane): 1 matrimoniala si 2 simpla, cu baie si bucatarie proprie - vase, tacamuri, plita cu inductie, hota, cuptor cu microunde, frigider - cu tv color (catv).
3. Celelalte 2 camere de tip garsoniera, se afla jos intr-o alta cladire, izolata perfect, decomandate, cu 3 paturi (pentru 4 persoane): 1 matrimoniala si 2 simpla, cu baie si bucatarie proprie dotata cu frigider, cuptor cu microunde, vase si tacamuri, cu tv color (catv).
Incalzirea se face prin centrala proprie.
Aveti posibilitatea de a naviga pe internet (cu wireless).
In curtea spatioasa este loc pentru parcare si puteti sa va feriti de soarele arzator in umbrar, foisoare.
Asteptam cu drag oaspetii la Pensiunea Melinda!
Număr de camere: 6
Număr de paturi: 18
Preț: 10 €/1 persoană