Cazare

Pensiunea Family ***

Adresa: 537240 Praid, Str.Principala, nr.117, Județ Harghita, Romania
Telefon: 0040-0744-778.516
Pensiune
Suntem a 4-a casa de locuit de la iesirea din Salina, pe D. N. 13 A, langa C. E. C. Bank. Pensiunea Family s-a extins cu un corp nou de cazare, P+1+M, construit in aceeasi curte, avand 8 camere noi. Situandu-ne la 40 m de la intrarea in Salina Praid, în curtea pensiunii beneficiati de un tratament în plus, respirand aerul sarat al Salinei.
Pensiunea Family este clasificata cu 3 stele si ofera cazare in 13 camere pentru 30 de persoane, in camere duble, camere triple si 2 apartamente:
- camerele duble sunt utilate cu pat matrimonial de 1. 6 m latime, cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), frigider cu congelator propriu, acces internet wireless, uscator de par si beneficieaza de bucatarie comuna si de folosirea telefonului gratuit în rețeaua Romtelecom
- camerele triple sunt utilate cu un pat matrimonial de 1. 6 m latime si un pat de o persoana de 0, 9 m latime, cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), frigider in camera, acces internet wireless, uscator de par si beneficieaza defolosirea telefonului fix gratuit in reteaua Romtelecom si de bucatarie comuna. - camera tripla nr. 3 este dotata cu doua paturi matrimoniale fiecare de 1. 6 m latime, necesar pentru familie cu doi copii mai mari – camera denumita si " camera tripla mare"
- apartamentele au un dormitor , o bucatarie bine dotata si o baie, iar in bucataria se deschide o minicanapea util pentru 2 copii.
Oaspetii nostrii din camerele duble si triple au acces la 2 bucătării comune. O bucatarie comuna pentru camerele 1-4 si o bucatarie comuna pentru camerele 6-13, unde turistii nostrii isi pot incerca talentul de bucatar. Bucatariile sunt bine dotate, avem: plite gaz, hote, prajitor de paine, cuptoare cu microunda, cafetiere, ceainic, pahare și vesela suficienta pentru nevoile turistilor nostri. Nou - optional aer conditionat in camerele 1, 2 si 3. Pensiunea dispune de parcare proprie gratuita, de loc de joaca, de terasa in aer liber cu un peisaj pitoresc.
Număr de camere: 13
Număr de paturi: 30
Preț: 10 €/1 persoană