Gastronomie

Restaurant Ciuperca Mica ***

Adresa: 545500 Sovata, Str. Bradului, nr. 42, Județ Harghita, Romania
Telefon: 0040-265-570.298
RestaurantCofetărie
Ciuperca Mică se află pe marginea rezervaţiei naturale a oraşului Sovata, având o privelişte de neegalată asupra Lacului Ursu. Restaurantul amenajat cu stil şi prietenos va oferi o experienţă de neuitat pentru oaspeţii noştri. Ciuperca Mică este un loc unde pe lângă ambianţa familială mereu vei fi surprins de un zâmbet prietenos, o idee creativă sau de o mică surpriză. De la începutul primăverii până la sfârşitul toamnei oaspeţii noştri se pot aşeza pe cele două terase ale restaurantului. Aici, pe lângă admirarea panoramei superbe asupra lacului, se pot reenergiza, respirând aerul proaspăt şi sărat.
Bucătăria noastră îmbină gusturile tradiţionale ale bucătăriei transilvănene cu mâncărurile moderne. Specialităţile noastre sunt preparate din ingrediente sănătoase şi de calitate, ce sunt alese cu grijă. Ne străduim să fim creativi, astfel să oferim oaspeţilor noştri o experienţă culinară desăvârşită. În oferta noastră vei găsi mâncăruri şi pentru cei mici: felia dino este servită în aşa fel, încât să capete atenţia copiilor. În fiecare muşcătură vei simţi sufletul bucătarilor noştri, fie vorba de o salată uşoară, o supă fierbinte sau un desert delicios. Suntem siguri că în meniul nostru vei găsi mâncarea care să se potrivească cu gusturile tale şi starea ta de spirit!
De ce Ciuperca Mică? Pentru că avem nevoie de gusturi, sunete plăcute și o stare de spirit pozitiva ca să ne amintim cu placere de un loc. Când auzi numele Ciuperca Mică, e de ajuns să închizi ochii și dacă ne-ai călcat pragul vreodată toate trei iți vor veni în minte. Dacă ai copii poți mânca şi tu liniştit pentru că ei vor fi ocupati cu o mulțime de jucării. Avem şi scaune speciale pentru cei mici, chiar și o masă de schimbat scutecele în caz de nevoie. Poți veni cu animalele mici de companie. Te rugăm doar să le ții în lesă (peştii în acvariu)!
Laptopul tău va fi răsfațat având Wi-Fi, conectoare şi ținem câteva încărcătoare de telefoan dacă ai nevoie. Pe raft găseşti ziare, cărți să nu te plictiseşti. Te primesc colegi zâmbitori şi se străduiesc sa transforme momentele petrecute la Ciupera Mică în adevărate experiențe plăcute. Ascultăm cu drag toate opiniile, fie că este vorba de laudă, critică sau alte comentarii și încercăm continuu să îmbunătațim serviciile noastre. Este important pentru noi orice feedback de aceea vă rugăm şi pe voi să ne scrieți părerile. Fiindcă noi credem că toate acestea fac dintr-un loc …un loc bun! Sperăm că şi tu îți vei aminti oricând cu drag de noi.